27 MAJdet går upp och ner. stundtals känns det som om min tinnitus är tillbaka där den brukade vara - men sen smyger sig det fram och blir starkare igen. jag har i alla fall börjat tänka, mer och mer, på att skaffa mig ett par formgjutna öronproppar från bellman. någon som har erfarenhet av dessa? - och om så skulle vara, vilka filter använder ni mest?

  

bilder: bellman

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har precis idag fått såna gjutna efter mina hörselgångar pga ökad försiktighet sen ja själv fick tinnitus. Det var faktiskt inte alls obehagligt utan snarare tvärt om, förutom priset då som sved ganska hårt men ändå är värt det hoppas ja. Maila mig så svarar ja när ja fått dem den 14 dec å säger hur det känns att ha dom på. Ja beställde -9 dB :)

2010-12-01 @ 18:02:26
Postat av: Alice

Jag är yrkesmusiker (och som så många andra lider jag av tinnitus) och för mig är de formgjutna propparna från bellman mitt främsta arbetsredskap. Utan dem skulle jag få lägga av helt med musik. Går inte att jämföra med apotekets engångsproppar. Tänk dock på att inte använda öronproppar "i onödan". Jag använder -20 dB-filter när vi spelar live men det är lite överdrivet så länge du inte går på konsert eller vistas på en byggarbetsplats.

2013-11-22 @ 15:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0